Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

oana_acasa
oana_despre
fabrica_oana
sort_oana

Pe raft cu noile ambalaje!

Diversificarea pieţei a impus operarea de schimbări majore în ceea ce priveşte comunicarea. Prin urmare, am luat decizia de a aduce un aer proaspăt în aspectul ambalajelor pentru produsele noastre cât şi în ceea ce priveşte elementele de identitate a firmei. Am mizat pe puterea culorilor dar şi a elementelor grafice simpliste, dar în acelaşi timp actuale cu scopul unei uşoare identificări ale produselor noastre expandate pe raft cât şi al diferenţierii de concurenţă.

Ca element de noutate şi diferenţiere este important de menţionat forma zonei transparente pe care o oferă ambalajul în partea frontală în cazul primelor două sortimente de pufuleţi. Al treilea tip de produs, cu toate ca nu are în partea frontală aceaşi deschidere(fereastră) ca şi în cazul primelor doua menţionate, păstrează aceleaşi elemente şi structură grafică, diferenţiându-se de celelalte prin culoarea de fond.

De acum ne găsiți pe raftrile magazinelor în noile ambalaje cu: “Pufuleţi tradiţionali”, “Pufuleţi tradiţionali cu lapte”, “Pufinel- Bine săraţi!”şi “Pufuleţi cu surprize”.

Pufuleti traditionali
Pufuleti cu lapte
Pufinel
Pufuleti cu surprize
© 2010 Copyright Oana SRL. Toate drepturile rezervate.